Besök utställningen

Utställningen ”Norrköping minns F 13” erbjuder besök i äkta flottiljmiljö! Kom och upplev ett stycke nutidshistoria presenterad på ett fantastiskt sätt!

Välj mellan att besöka oss utan förbokning eller om ni vill ha ett mer fördjupat besök där ni själv väljer tid.

SAAB JA37 Viggen

Vad finns att se?

Vi förfogar över både en hangar (flygplansgarage) och en divisionsbyggnad. Här finner man mängder av intressanta föremål och bilder från F 13 som presenteras på ett informativt sätt.

Du kommer som besökare att få ett mycket minnesvärt och givande besök. Vi har under våren uppgraderat utställningen med mängder av nya sevärdheter.

Obokade besök

Drop-in samtliga lördagar 1/9 – 24/11 mellan 13-16.

Entré 40 kr/person. Barn under 18 år fri entré.

Bokade besök

Här ingår ca 15 minuters introduktion om F 13 i vår ordersal, därefter ca en timmes rundvandring i utställningen. Total tidsåtgång ca 1,5 timme.

Pris 80 kr/person (förbetalas). OBS! Minsta avgift 500 kr per besökstillfälle.

Tillval

En av föreningens guider lotsar Er genom utställningen och gör en fördjupning i F 13:s spännande historia. Här kan du själv välja inriktning på fördjupningen. Exempelvis stridsledning, bastjänst, jaktstrid eller räddning.
Pris för guide: 500 kr/besök
Kaffe/läsk/vatten med kaka: 40 kr/person

Mycket välkomna mer er bokning! Boka här.

Besöksinformation för skolklasser

Skolklasser i Norrköpings kommun inbjudes att kostnadsfritt besöka utställningen. Boka ert besök längst ner på denna sida.

Mejl: bokning@f13.kamratforening.se

Telefon 0733-280420 (vardagar mellan 9-15)

OBS! Vi kan av olika skäl inte erbjuda förtäring av lagad mat i våra egna lokaler. För detta hänvisar vi till närliggande Sörby Herrgård där ni kan boka er mat och dryck till bra priser. Kontaktuppgifter finner ni här.